hits

å sminke seg i selskap!

Til vanlig pleier jeg faktisk ikke å sminke meg og gjerne går jeg rundt i treningstøy store deler av dagen.men fordi om jeg ikke sminker meg til vanlig,så elsker jeg å pynte meg og sminke meg om det er noe spesielt jeg skal på.da finner jeg frem det fineste jeg har av klær og jeg bruker da lang tid på badet.når jeg først sminker meg sparer jeg ikke på kruttet.hvorfor skal jeg sminke meg så det ser ut som om jeg ikke har sminket meg? jeg vil ha masse farger og jeg vil gløde.jeg vil skille meg ut.jeg vil glitre.jeg tar på masse sminke,fordi jeg liker det.

dav

det har jo faktisk også blitt litt sånn at det nesten forventes at jenter skal sminke seg og værtfall i selskap.jeg sminker meg gjerne i selskap fordi jeg liker det,men samtidig føler jeg at jeg ikke kan dukke opp i fin kjolen uten å ha sminket meg.når jeg tenker meg om er jo det egentlig veldig dumt også,fordi hvorfor skal det ikke være bra nok å dukke opp på fest uten sminke? det er liksom disse forventningene at jentene sminker seg til fest og de tøffe som velger å gå på fest uten sminke,de skiller seg ut.de går i mot normen.

jeg har sett mye på sosiale medier at det å snakke om jentenes sminke er veldig vanlig.jenter som bruker sminke på skogstur og trening får tyn for det.de som velger å droppe sminken får tyn for det.uansett hvordan man vender og vrir på det så blir det feil.jeg synes det skal være sånn at alle skal få kjenne på hva som er mest riktig for en selv og at andre da ikke skal legge seg oppi om man bruker sminke eller ikke.spesielt vi jenter er så opptatt av hva vi andre jenter gjør eller ikke gjør.

sminke eller ikke sminke.du er vakker du også som alle oss andre:D

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar