hits

Kosttilskuddene mine!

dav

Det er ingen hemmelighet at jeg bruker en del kosttilskudd og det har jeg gjort i mange år egentlig.her er et lite utvalg av hva jeg har.

ASHWAGANDHA:

denne urten er styrkende på skjoldkjertelen og den minker hormonbølgene som kan nære ebv virus.stabiliserer binyrene.denne urten er veldig vanlig i ayurveda medisin.

Lakrisrot: denne bruker jeg for ibs(irritabel tarm syndrom) men den hjelper mot mye annet også.

GOLDENSEAL:er ypperlig å bruke nå i influensa og forkjølelses sesongen

MARIA TISTEL:urten har de brukt faktisk i behandling i blant annet usa for alkoholikere som har en sliten lever blant annet,denne urten renser deg veldig for alkohol,men den gjøre mye annet bra også.

PROPOLIS:denne styrker immunforsvaret ditt veldig.

dav

jeg tar også ting som omega 3.vitamin b12 flytende.zink flytende.msm.sølv vann.eyebright.borrerot.rødealger.elderberry sirup.l-lysin .rosenrot og mullein.

for mange kan det se litt voldsomt ut med alle disse tilskuddene og det er ikke slik at jeg tar alle disse på en dag,for jeg tar tilskudd etter hvilket behov jeg har der å da.men jeg ville vise dere hvilke tilskudd jeg er fan av.jeg mener du ikke nødvendigvis trenger masse tilskudd for å være sunn,men det er helt naturlig for meg å ta diverse urter som også styrker meg på mange måter.

tar du tilskudd?

2 kommentarer

Victoria Larsen

04.12.2018 kl.11:28

Jeg bruker bare tran, men ikke noe utenom det. Mye bra her :-))

lillyshelseblogg

04.12.2018 kl.21:35

Victoria Larsen: tror faktisk ikke jeg har prøvd tran før.

Skriv en ny kommentar