hits

Rydde,vaske,pakke,flytte!

Vi er i midt i en flytte prosess,så idag har jeg brukt 4 timer av dagen allerede til å pakke,rydde og vaske og vet dere jeg er langt fra ferdig.jeg kjenner at jeg er veldig sliten å prøver å sette meg ned mellom slagene,men når jeg skal hvile er det en hund som skal på gåtur,men man får veldig mye mosjon da så man skal ikke klage sånn sett og det blir jo veldig ryddig og fint.jeg har også treninger idag så blir godt når jeg endelig kan legge meg ned å slappe av.

dav

helt utrolig hvor mye som kan gjemme seg bak sofaen gitt.jeg kjenner det er godt å ta en skikkelig rengjøring.eller jeg liker jo ikke å vaske,men det blir så fint etterpå når du ligger i sofaen å ser på ditt kunstverk.

dav

jeg føler det er ting overalt,så jeg gleder meg til alt stresset har lagt seg.jeg tåler faktisk ikke stress så det er svært viktig at jeg får slappet av mellom slagene.men tiden jeg har nå mens jeg blogger er jo avslapping,men samtidig ikke.

dav

det værste med å vaske er for min del å vaske vinduer.jeg prøver også forresten å bruke vanlige vaskemidler for de inneholder for mye giftstoffer ifølge meg.men nå har jeg ikke råd til å kjøpe økologiske produkter,så man bruker det man har for hånden.

dav

jeg og min kjære hund tok oss en pause i vaskingen i sted for å dra ut å nyte det nydelige vår været vi har idag.det er faktisk 13 grader ute idag,og da må man bokstavelig talt slippe alt man har i hendene og springe ut for å nyte.i Norge er det slik at når det er først Finvær så må man nyte det,fordi vi har så skiftende vær.men nå har det faktisk vært fint vær i mange dager.

dav

ulempen med at snøen er borte er at min lille hund får med seg veldig mye sand i pelsen sin,så nå som jeg vasker og vasker,må hun settes ivasken for å vaskes etter vær eneste gåtur.så blir mange vaske runder per dag.før hatet hun å bade å hun gjorde alt for å komme seg unna,men nå står hun faktisk bare der å venter på å bli ferdig.hun vet vell at det må gjøres uansett.

det er så mye å gjøre her,så vi får nesten snakkes litt senere:D

2 kommentarer

Victoria Larsen

16.04.2018 kl.17:13

Såå flink!! :-)

lillyshelseblogg

17.04.2018 kl.01:20

Victoria Larsen: takk for det:D

Skriv en ny kommentar