hits

Midtbyrunden!

Jeg har ikke gått sånn skikkelig på gåturer på en stund så idag var det virkelig på tide.vi kledde på oss skikkelig å dro for en gang skyld på gåtur når det var lyst,for det er jo da man virkelig får en helse tur<3denne lille valpen vår skal på gåturer på maks 15minutter om dagen nå,men hun satte seg ned etter maks 2minutter og nektet å gå videre.jeg merket hun var kald selv om hun hadde klær på.jeg satt henne i hunde sekken å vi fikk rusle videre mens hun slappet av.det er nesten så man får en følelse av å gå på tur uten hund,så jeg gleder meg til det blir varmere ilufta og hunden vår blir større og har lyst selv til å gå på tur.fikk tips om hundesokker at det skulle varme,så jeg får se om jeg kjøper det,men har sett hysteriske morsomme videoer på nett der hunder prøver sånne sokker,så dette kan jo bli morsomt gitt.

hun har et varmt pledd i hundesekken så hun fryser ikke og her kan hun sove og slappe av eller følge med på værden utenfor som hun gjør her.

med hunden i ryggsekken var vi fortsatt fast bestemt på at vi skulle ta oss en skikkelig gåtur nå som vi først hadde kommet oss ut.

vi valgte å gå midtbyrunden som er en veldig fin gåtur om man er sentrums nært i trondheim.det står at turen er 6,7km lang men ifølge appen min har vi gått 9km idag,men vi gikk jo fra oss å da.

å gå langs nidelven er noe alle bør gjøre når de besøker trondheim<3 virkelig en fin tursti og her ser du mange som går med hund og som jogger.jeg går der mens jeg blir litt sjalu på alle disse joggerne.de kommer i full fart og de stopper ikke opp for å hive etter pusten.de kan løpe konstant en time uten å bli sliten.jeg får sting isiden med en gang jeg jogger,så jogging er ikke akkurat min sterke side,men jeg skal prøve å bli flinkere til det nettopp fordi det ikke er min styrke.

lille prinsessa i ryggsekken begynte å pipe og bli urolig og hun ville nok en gang gi det en sjangse å gå litt på tur,men det varte ikke lenge denne gangen heller,men hun fikk snust litt da og sett på livet rundt seg.

etter kort stund frøys hun som bare det og vi fant ut at vi måtte bære henne et stykke<3

litt frossen her,men ble fort bli og glad igjen etter at hun fikk varmen iseg igjen.på denne tiden av årstiden blir det fort mørkt ute,så når vi gikk ut var det helt lyst,og på slutten av turen ble det helt mørkt,og da fikk vi en følelse av at vi hadde vært ut iall evighet.

meg og ayla<3

vi tok oss tid til å kjøre et par yoga øvelser ikulden også<3 om du har hund hjemme eller katt for den saks skyld,prøv å gjøre yoga der hjemme.vær gang jeg har trenet yoga med en hund eller katt tilstede har de vært helt med.enkelte vil leke,mens andre vil ligge ifanget mens du mediterer<3

   de kalte det for kunst,men jeg klarer ikke å se skjønnheten og eller vitsen med akkurat denne kunsten.det sies at vær kunst har noe å fortelle,men isåfall skjønner jeg ikke hva dette skal bety? 

på solsiden er det fortsatt julestemning synes nå jeg<3

etter å ha vært på gåtur i to timer er det viktig å fylle på med næring og jeg syntes idag det var perfekt å lage seg en smoothie etter turen.jeg hadde sunniva juice med grønnsaker.den røde juicen.så hadde jeg oppi en smoothie blanding fra butikken å mixet oppi ting som acai,fiber tilskudd,omega3,6 og 9olje,bepollen,chiafrø,lucuma og mesquite..

det ble en velykket tur idag da altså,selv om lille ayla ikke ville gå så mye,så hadde hun det koselig i sekken og slappet av.hun måtte bades med en gang vi kom hjem og da hadde hun litt raptus etterpå og lekte mye,så nå ligger hun som et slakt oppi sofaen å det synes jeg passer perfekt,for vi skal lage oss pizza(gjør det enkelt idag) og ha en skikkelig tv kveld<3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar